Editie 2018

Bakkum Bruist 2018 – 8 september 2018

Bakkum Bruist, het buurtfeest van 8 september, nodigt Bakkum en Castricum uit voor een gezamenlijke, sportieve opening. Trainers van sportschool Full of Life faciliteren speciaal voor kinderen een springtouw work-out.

Dankzij sponsoren van het evenement, ontvangen alle scholieren van basisschool Cunera begin september een springtouw. Andere kinderen en geinteresseerden, ontvangen ter plekke een touw. Bernd Winkelbeiner, trainer bij Full of Life, zegt over de springende opening: “Wij werken met springtouwen in boxlessen en crossfit trainingen. Springen is een super work-out. Vroeger was touwtje springen heel normaal, elk kind deed het. Nu is touwspringen op straat of bij gymles echt niet meer vanzelfsprekend. Ik vind het top dat we met deze springende opening kinderen aanzetten om lekker te bewegen met een touw en ook kinderen zonder ervaring zijn welkom! Onder deelnemers verloten we een mooie prijs.”

Het programma van Bakkum Bruist:

14.00 uur

1. Rondwandeling over Duin en Bosch o.l.v. Jan Camps, oud-bibliothecaris van Dijk en Duin. Gaat over de geschiedenis van het terrein. Vertrek om 14.00 uur vanaf De Oude Keuken

2. Rondwandeling door Bakkum-Zuid o.l.v. Rino Zonneveld. Vertrek om 14.00 uur vanaf De Oude School/Perspectief.

Meer info en aanmelden via http://bakkumbruist.nl/rondwandelingen/ 

18.00 uur

Officiële opening: Springtouwen en “Daghap” bij De Oude Keuken

met om 19.00 uur The Think BIG-band! (meer info)

20.00 uur              

Straatprijs jury start rondje door Bakkum

22.00 uur

Straatprijs-uitreiking bij Fase Fier

Updates van het Bakkum Bruist-programma worden op deze pagina toegevoegd, dus kijk regelmatig

Menu