Uitnodiging Bakkum Bruist Brainstorm

Omdat de tijd vliegt, en het zaterdag 14 september alweer de vierde edtie van Bakkum Bruist is, nodigen wij jullie uit voor de Bakkum Bruist Brainstorm.

Op deze bijeenkomst informeren wij jullie over de plannen van het Bakkum Bruist comite en faciliteren wij een brainstorm sessie. In kleine groepjes sparren we onder het genot van een borrel en bitterbal over mogelijkheden om je huis, straat of buurt te laten bruisen.

Inspiratie genoeg! Zo organiseerden buren in 2018 onder andere een BBQ met racebaan voor de kids, werd een stel op de Vinkenbaan creatief in het zonnetje gezet en waren koninklijk versierde straten te bewonderen. Kortom: een groots, bruisend buurtfeest.

Het mooie aan Bakkum Bruist is dat je het zo klein of zo groots als je wilt kunt aanpakken. De ambassadeurs spelen altijd een glansrijke rol om buurtjes met elkaar te verbinden en indien nodig te schakelen met het Bakkum Bruist Team.

We hopen jullie te mogen verwelkomen op de inspirerende en gezellige Bakkum Bruist Brainstorm op donderdag 23 mei om 20 uur bij locatie Johanna’s Hof.

Vragen over deze avond of over het ambassadeurschap, mail info@bakkumbruist.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu
%d bloggers liken dit: